"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Maharani

37,40EUR

  • Model: QUE-MAH01
  • Gefabriceerd door: Queen Games


Auteur(s): Wolfgang Panning
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 40 min

Beschrijving: De Maharani is de belangrijkste vrouw van de Maharadja. Wie zou daar nu geen paleis voor willen bouwen! Een spelersbeurt gaat als volgt: Draai het rad met de vitrine naar je toe. Kies vervolgens één tegel en plaats deze in het paleis. Dit kan op 2 manieren. Ofwel plaats je de tegel in het kwadrant waar hij in de vitrine lag ofwel in een ander kwadrant. Kies je voor deze laatste, dan dien je één van de vier munten om te draaien op je spelersbordje. Je hebt zo'n muntje voor elk kwadrant (deze kunnen terug geactiveerd worden door een volledige beurt op te offeren). Vervolgens scoor je 1 punt voor de tegel zelf en extra punten voor alle tegels van dezelfde kleur die horizontaal of verticaal aan je gelegde tegel grenzen. Indien je de tegel met de pijl naar je toe hebt kunnen bouwen, dan mag je een arbeider op de tegel plaatsen. Heb je nog geen arbeider op deze kleur tegel in het kwadrant, breng je een nieuwe arbeider in. Heb je er al wel één in dezelfde kleur, dan wordt deze verplaatst. Je scoort één punt voor de ingezette (verplaatste arbeider) en extra punten voor elke arbeider die horizontaal en verticaal aan deze arbeider hangen. Nu je hebt nu de keuze om tegen betaling van 2 punten nog een tegel te plaatsen volgens de regels. Tot slot vul je de vitrine terug aan en is de volgende speler aan de beurt.
Indien een kwadrant is volgebouwd, wordt er gekeken naar het aantal arbeiders dat je in het kwadrant hebt staan en krijg je de overeenkomstige punten (aangegeven op het bord). Nadat de vier kwadranten zijn gescoord eindigt het spel en wint diegene met de meeste punten.

Opmerking: Spelregels in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 07 juli, 2012.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.