"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Karnag + TIJDELIJK 'The Congregations' bonuskaarten

37,30EUR

  • Model: SIT-KAR01
  • Gefabriceerd door: Sit Down!


Auteur(s): Pascal Cadot
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 90 min

Beschrijving: In Karnag moet je verhinderen dat boosaardige wezens uit de onderwaterstad Ker-Ys de wereld van de mensen binnendringen. Er worden 5 of 6 rondes gespeeld (afhankelijk van het aantal spelers) die uit verschillende fasen bestaan. Eerst bewegen de boosaardige wezens die al op het bord zijn en komen er nieuwe in het spel. Vervolgens worden de actietegels klaargelegd die allen een major en een minor actieplaats bevatten. Daarna gaat men 5 acties uitkiezen op de actietegels (ieder kiest om en om een actie) die daarna in volgorde van de actietegels worden uitgevoerd.
De mogelijke acties zijn: bewegen met je druďde, een magische steen plaatsen of verplaatsen, een boosaardig wezen gevangen nemen of doen verplaatsen, je kennis vergroten (om krachtiger monsters te kunnen gevangen nemen), een toverdrank brouwen of een Toverspreukkaart verwerven.
Tot slot worden de magische stenen geactiveerd (deze kunnen in menhirs worden omgezet als men een bepaalde formatie aan magische stenen heeft weten te bouwen) en wordt de speler met de sterkste aanwezigheid in de Druďde-raad beloond.
Na de 5de of 6de ronde is het spel gedaan en worden nog punten uitgedeeld voor magische stenen op het bord en niet-gespeelde toverspreukkaarten. Ook de menhirs worden dan gescoord warabij men dan kijkt of men er in geslaagd is om de toegangspoort van waaruit de boosaardige wezens komen af te sluiten of niet. De speler die daarna de meeste magische punten heeft gescoord, die wint.

Opmerking: Spelregels in het Engels, Frans en Duits. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 13 oktober, 2012.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.