"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Tweeeet!

24,90EUR  8,00EUR

  • Model: CWA-TWE01
  • Gefabriceerd door: Cwali


Auteur(s): Corné van Moorsel
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Het is lente en zowel de rood- als de blauwborstjes migreren naar hun zomerhabitat. Daarvoor gaan ze voldoende bessen en insecten moeten opeten, want vliegen kost energie!
Een spelbeurt is simpel: als je aan de beurt bent, MOET je vliegen. Elk vak dat je vliegt kost 1 energiepunt. Landen doe je op een rups, lieveheersbeestje, noot,.... Eerst moet je energie afgeven voor je vlucht en pas als je dat gedaan hebt, krijg je het nieuwe energietoken. Heb je niet genoeg energie om naar een nieuw voedsel (of het nest) te vliegen, dan lig je uit het spel.
Als alle tegels op 1 na zijn aangelegd, dan komt de nesttegel aan te liggen. Het spel stopt als alle vogels ofwel het nest bereikt hebben of onderweg gestorven zijn van honger. Vervolgens wordt voor ieder team (iedere speler is ofwel een blauw- ofwel een roodborstje) de resterende energie opgeteld, verminderd met 1 voor elk gestorven vogeltje en gedeeld door het aantal spelers dat dat team bevat. Het team met het beste gemiddelde wint het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 november, 2012.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.