"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Agricola - 2-spelers (NL)

22,70EUR

  • Model: 999-AGR06
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Uwe Rosenberg & Friends
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Agricola - 2-spelers is de Nederlandstalige versie van Agricola - All Creatures Big and Small. Het is de snelle tweespelersvariant van Agricola. Dit keer kan u de gewassen skippen en u volledig focussen op het kweken van dieren (schapen, varkens, runderen en paarden) en dit gedurende 8 rondes. Een ronde bestaat uit 4 fasen.
De eerste is het simpelweg aanvullen van de actievelden volgens de aangegeven hoeveelheden. In de werkersfase (fase 2) mag iedere speler om en om zijn 3 gezinsleden gaan inzetten. Dit kan op de diverse actievelden om de verschillende grondstoffen (hout, steen en riet) te verkrijgen als een combinatie van diersoorten, de erg gegeerde extra omheiningen, het bouwen van voedertroggen, stallen of 1 van de 4 speciale gebouwen. Gebouwen moet slim gebouwd worden, want ze mogen deel uitmaken van je omheining en omheiningen zijn zeer schaars en dus gewild in dit spel.
De 3de fase is het simpelweg terugnemen van zijn gezinsleden en in de 4de fase krijgt men 1 extra dier voor elke diersoort waarvan men er minstens 2 van heeft. Na 8 ronds krijgt men punten (of minpunten) voor het aantal dieren dat men heeft per soort, voor gebouwen en voor extra uitbreidingen aan de boerderij die men volledig heeft kunnen volbouwen/omheinen. De speler met de meeste punten wint.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 02 april, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.