"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Le Fantôme de l' Opéra (The Phantom of the Opera)

24,90EUR

  • Model: HUR-FAN01
  • Gefabriceerd door: Hurrican


Auteur(s): Bruno Cathala & Ludovic Maublanc
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 30 min
Taal: NL/FR/EN

Beschrijving: The Phantom of the Opera is gemaakt door de makers van Mr. Jack en maakt ook gebruik van dat spelsysteem grotendeels. De setting is ditmaal de opera van Parijs met zijn diverse kamers die via gangen en/of geheime gangen met elkaar verbonden zijn.
De speler die het Spook van de Opera is, moet proberen om La Carlotta weg te jagen uit de Opera. In een beurt worden er 4 personages omgedraaid die kunnen bewegen en elk een speciale eigenschap hebben zoals gebruik maken van geheime gangen, personages wegjagen, een kamer verduisteren, een gang op slot doen,... Daarna maakt het spook kenbaar of hij heeft zich kunnen vertonen (in Mr. Jack-termen, hij was onzichtbaar) of niet. La Carlotta beweegt evenveel vakjes richting de exit als er nog potentiële verdachten zijn. Als het spook zich heeft kunnen vertonen, dan beweegt ze 1 extra vakje richting exit.
De inspecteur wint als hij de identiteit van het Sppok heeft kunnen achterhalen voor La Carlotta de exit bereikt, anders wint het Spook.

Opmerking: Alle componenten zijn 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 05 september, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.