"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Suburbia (EN)

45,30EUR

  • Model: BEZ-SUB01
  • Gefabriceerd door: Bézier Games


Auteur(s): Ted Alspach
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 90 min

Beschrijving: In Suburbia moet je plannen, bouwen en ontwikkelen om van een klein dorp een megastad te worden. Je gebruikt zeszijdige tegels om residenties, commerciële, civiele en industriële gebieden toe te voegen. Interessant is ook om speciale gebouwen toe te voegen om voordeel te halen uit de grondstoffenvoorraad van nabijgelegen steden. Het is jouw doel om te eindigen met een grotere bevolking als de tegenspelers.
Suburbia is een tegel-leg-spel waarin je als speler een economische motor en infrastructuur probeert op te bouwen om uiteindelijk de meest winstgevende en grootst groeiende bevolking te hebben. Als de stad groeit, zullen ook je inkomsten en je reputatie stijgen. Natuurlijk heb je dan meer geld om te investeren in nog betere gebouwen, zoals vlieghavens of grote wolkenkrabbers. Als je reputatie stijgt, zal je meer burgers aantrekken en zie je je bevolking groeien.
Tijdens het spel vervullen de spelers verschillende unieke opdrachten die hun extra's opbrengen en de populatie een boost geven. Er zijn overigens altijd andere gebouwen in het spel, dus je zal nooit twee keer hetzelfde spel spelen. Wie op het einde van het spel de grootste bevolking heeft, die wint.


Opmerking: Spelregels zijn in het Engels. De tegels bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 03 december, 2013.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.