"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Trxx (NL)

14,10EUR

  • Model: WGG-TRA01
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Steffen Benndorf & Reinhard Staupe
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 15 min
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Beschrijving: Trxx is de opvolger van Qwixx van hetzelfde duo.
Iedere speler heeft een eigen bordje met allemaal gekleurde zeshoeken op waar je met een afwasbare stift gaat op schrijven. Er wordt een kaartje opengedraaid en daar 4 of 5 gekleurde zeshoeken opstaan. Dat zijn de vakjes die je deze beurt mag verbinden. Daarbij moet je 1 uiteinde van je keten kiezen en van daar beginnen vakjes met elkaar verbinden. Hierbij mag gedurende het hele spel elk vak maar 1 keer aangedaan worden.
Heb je tijdens het verbinden van vakjes een vak met een getal aangedaan (waarbij de hoge zich natuurlijk aan de vervelende randen bevinden), dan krijg je evenveel punten als er in staan als je de eerste speler was die dit heeft gedaan of de helft als je niet de eerste was.
Zo worden alle 15 kaarten afgewerkt en vervolgens tel je je pluspunten verdient tijdens het spel en verlies je 1 punt voor elk vak waar je niet bent geweest. Wie de meeste punten heeft, die wint het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 01 juli, 2015.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.