"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Flamme Rouge

30,70EUR

  • Model: LAU-FLA01
  • Gefabriceerd door: Lautapelit.fi


Auteur(s): Asger Harding Granerud
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 30 - 45 min

Beschrijving: Flamme Rouge is zoals u kan vermoeden een wielersimulatiespel. Iedere speler heeft 2 renners (een sprinter en een rouleur) en eenmaal u een parcours hebt gebouwd start het spel.
EEn ronde bestaat uit 3 fasen. In de energiefase neemt u 4 kaarten van de juiste deck en legt er 1 bij de corresponderende renner, dat doet u dus voor elke renner. Vervolgens wordt er bewogen, startend met de voorste speler, evenveel vakken als zijn energiekaart aangeeft. Je kan hierbij wel over bezette vakken, maar niet eindigen op bezette vakken. Als je een berg gaat beklimmen is de maximale waarde echter 5 en in de afdaling is de minimale waarde 5.
Tot slot ga je kijken, startend achteraan, of rijders kunnen genieten van slipstream. Slipstream vindt plaats als er exact 1 vak is tussen 2 groepen van renners. Dan sluit de achterste groep direct aan bij de groep voor hem. Tot slot wordt er gekeken welke renners in de wind rijden (renners rijden in de wind als er een leeg vak voor hen is). Die renners moeten een vermoeiingskaart in hun energiestapel stoppen.
Het spel eindigt logischerwijs als 1 renner over de finish is. De renner die het verst over de finish is als dat gebeurd, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 01 oktober, 2016.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.