"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Ice Cool

32,40EUR

  • Model: AMI-ICE01
  • Gefabriceerd door: Amigo


Auteur(s): Brian Gomez
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 20 min

Beschrijving: Ice Cool is een behendigheidsspel. Het spel bestaat uit verschillend dozen (die uiteindelijk mooi in elkaar passen) waar mee je een heel parcours van ijskamers aan elkaar schakelt. Iedere speler heeft een pinguďn die een beetje eivormig is en daardoor heel rare capriolen kan maken als je hem vooruit schiet met je vinger.
Om beurten is iemand de jager. Op welbepaalde plaatsen op het parcours hangen de andere spelers een vis boven de deur. Als je jouw pinguďn door zo'n deur schiet, dan neem je jouw vis. De jager probeert 'simpelweg' de andere pinguďns te raken. Een ronde is gedaan als de jager ofwel iedereen heeft geraakt ofwel 1 speler alle 3 zijn vissen heeft verzameld. Dan krijgt iedereen een aantal viskaarten die ene bepaalde puntenwaarde hebben, afhankelijk van of je jouw ID-kaart nog hebt of hebt moeten afgeven aan de jager).
Het spel eindigt als iedere speler 1 keer de jager is geweest. Diegene wiens viskaarten dan de grootste totale waarde hebben, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Duits en Engels bijgevoegd. Het spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 17 december, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.