"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Robinson CrusoŽ: Adventure on the Cursed Island - Nieuwe editie

49,90EUR

  • Model: POR-ROB03
  • Gefabriceerd door: Portal


Auteur(s): Ignacy Trzewiczek
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 75 min

Beschrijving: Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island is een spel van Ignacy Trzewiczek, de maker van o.a. Stronghold, 51st State en PrÍt-ŗ-Porter. In dit spel ben je op een verlaten eiland, waar de schipbreukelingen voor een episch avontuur staan. Je krijgt verschillende uitdagingen te verwerken, zoals het bouwen van een onderkomen, eten vinden, vechten met wilde dieren en jezelf beschermen tegen hevige stormen. Verder kan je muren bouwen rond je huis, huisdieren houden, wapens maken en gereedschap van alles wat je vindt op het eiland. De spelers bepalen hoe het spel zal verlopen, en hoe hun nederzetting er zal uitzien. Zal je ondertussen de geheimen van het eiland vinden? Vind je een piratenschat of een verlaten stad? Vind je een ondergrondse stad vinden of een behekste tempel op de bodem van de vulkaan? Het antwoord ligt in de honderden evenementenkaarten die het spel rijk is.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De benamingen van voorwerpen zijn in het Engels (Oil, Pirate Sabre,...), alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 17 december, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.