"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


In the Name of Odin

45,70EUR

  • Model: NSKN-ITNO01
  • Gefabriceerd door: NSKN Legendary Games


Auteur(s): Krzysztof Zięba
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 45 - 60 min

Beschrijving: In In the Name of Odin bent u de leider van een dorp en probeert u het meeste prestige te verwerven.
Als u aan de beurt bent, dan kan u met uw actiekaarten (die verschillende symbolen die voor welbepaalde acties staan) allerlei zaken gaan doen. Je kan starten met het wisselen van 1 van je actiekaarten met die in het display. Vervolgens kan je: vikingen rekruteren (die in 3 soorten bestaan: warriors, sailors en merchants), helden rekruteren (deze helpen je bij raids en hebben en speciale eigenschap, maar als je die gebruikt gaat je held weg), een gebouw oprichten (geeft een voordeel; hoe meer gebouwen je al hebt, hoe kostelijker het zal worden om ene volgend gebouw op te richten), een Longship kopen (heb je nodig voor bepaalde raids), een raid uitvoeren (dit levert punten op, maar hiervoor heb je een Longship nodig dat ver genoeg gaat en voldoende van elk type viking) of je schip herstellen (raids uitvoeren levert schade aan je schip op).
Het spel eindigt als alle raids zijn uitgevoerd. Punten krijg je van uitgevoerde raids, helden, gebouwen en Longships. Wie de meeste punten heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De gebouwen bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 21 december, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.