"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Neuroshima Hex 3.0

33,20EUR

  • Model: POR-NEU01
  • Gefabriceerd door: Portal


Auteur(s): Ignacy Trzewiczek
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Neuroshima Hex 3.0 (waarbij de 3.0 duidt op het feit dat o.a. de regels gepolijst werden, sommige tegels wat werden aangepast en het artwork werd opgewaardeerd) is ene vrij rechtlijnig spel.
Iedere speler kiest 1 van de beschikbare legers, de basis wordt op het spelbord neergelegd en het spel kan starten. Als je aan de beurt bent, trek je 3 tegels, legt er 1 af en speelt er 2. De tegels bestaan in verschillende soorten. Zo heb je actiefiches (initiëren een aanval, een verplaatsing, het activeren van een bom,...) legereenheden (hebben naast een aanvalswaarde ook initiatief en sommige kunnen ook vanop afstand aanvallen) en machines (die legereenheden gaan versterken).
Het spel gaat door tot iemand alle vijandige legerbasissen heeft kunnen vernietigen of tot het spel gedaan is (iedereen zit door zijn tegels heen) en dan wint diegene wiens basis het minste schade heeft opgelopen.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Het spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 22 december, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.