"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Watson & Holmes: From the Diaries of 221B (EN)

37,30EUR

  • Model: SPC-WAT01
  • Gefabriceerd door: Space Cowboys


Auteur(s): Jesús Torres Castro
Aantal spelers: 2 - 7
Speelduur: 45 - 75 min

Beschrijving: Het opzet van Watson & Holmes is heel simpel: vind als eerste de oplossingen op de gestelde vragen.
Bij de start van het spel wordt er 1 van de 13 scenario's klaargezet. Dit omvat een aantal locaties, het plot dat je in een boekje krijgt en de vragen waar je een antwoord dient op te vinden.
Bij de start van de ronde kiest iedereen een plek waar hij/zij wil gaan staan. Je zet je op een locatie en je biedt een aantal koetstokens. Je kan immers overboden worden als iemand meer koetstokens veil heeft om die locatie te bezoeken dan jij. Naast de locaties van het scenario kan je ook naar de koetslocatie gaan om nieuwe koetstokens, de hulp inroepen van 1 van de beschikbare personages (die elk een speciale eigenschap hebben)of naar Baker Street gaan als je denkt dat je het antwoord weet op alle vragen.
Gaat er iemand naar Baker Street en heeft hij/zij alle antwoorden juist op de vragen, dan wint die persoon onmiddellijk. Anders ligt hij/zij uit het spel en gaat het spel gewoon door tot iemand wel alle juiste antwoorden weet.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 07 maart, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.