"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Terraforming Mars (NL)

49,90EUR

  • Model: INT-TER01
  • Gefabriceerd door: Intrafin Games


Auteur(s): Jacob Fryxelius
Aantal spelers: 1 - 5
Speelduur: 90 - 120 min

Beschrijving: Dit is de Nederlandse versie van Terraforming Mars. U gaat in dit spel Mars terraformen en daarvoor moet de temperatuur omhoog, moet er meer zuurstof in de lucht en moeten er oceanen ontstaan.
Iedereen start het spel met 10 kaarten (in de beginnersvariant, er is ook een gevorderde variant waarbij iedereen asymmetrisch start). Een beurt is heel simpel: doe 2 acties, waarbij kaarten spelen - door de kostprijs te betalen - zowat de meest voorkomende actie zal zijn. Maar je kan bvb. ook kaarten afgooien voor geld of een bepaalde mijlpaal claimen/activeren. Het komt er op aan om met de kaarten die je krijgt due een zo goed mogelijk motortje te bouwen waarbij er tonnen opties zijn in dit spel. Na een ronde - als niemand nog acties wil uitvoeren - krijgt men inkomen (energie, planten, geld,...) en trekt men 4 nieuwe kaarten. Elke kaart die men wil houden kost echter 3 geld.

Het spel is gedaan als zowel de temperatuur, het percentage zuurstof als de nodige oceaantegels ontwikkeld zijn. Dan wordt de ronde uitgespeeld en kijkt men wie bepaalde doelen heeft behaald. Wie daarna de meeste punten heeft, die wint het spel.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 24 mei, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.