"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Haspelknecht - The Ruhr Valley (Masterprint 15b)

21,60EUR

  • Model: QUI-HAS02
  • Gefabriceerd door: Quined Games


Auteur(s): Thomas Spitzer
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 60 - 120 min

Beschrijving: Deze uitbreiding voor Haspelknecht bevat een aantal modules. Zo zijn er enerzijds nieuwe locatietegels, waardoor je heel wat meer variabiliteit aan je spel kan geven. Er is nu ook een nieuw soort loactietegels, zwarte, die helemaal onderaan komen te liggen, waarvan je er maar 1 mag in bezit nemen en die je direct ene eenmalig te kiezen bonus en overwinningspunten voor ene bepaald iets op het einde van het spel opleveren. Tot slot kan je de mijn op ieder spelersbord nu groter maken, maar ga je ook ijzeren steunbalken nodig hebben op bepaalde plekken (elke geplaatste ijzeren steunbalk is wel sowieso 1 overwinningspunt waard). Het spel duurt dan ook 4 rondes i.p.v. 3. om dit allemaal te kunnen realiseren.

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel. Spelregels in verschillende talen, waaronder het Nederlands. Het spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 02 juli, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.