"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Magic Maze (NL)

20,80EUR

  • Model: SIT-MAG01
  • Gefabriceerd door: Sit Down!


Auteur(s): Kasper Lapp
Aantal spelers: 1 - 8
Speelduur: 3 - 15 min
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Beschrijving: Magic Maze was genomineerd voor de prestigieuze Spiel des Jahres-prijs, maar moest de eer laten aan Kingdomino.
Het is een coöperatief spel met een wel zeer originele twist: u mag namelijk alleen maar op welbepaalde periodes tijdens het spel met mekaar communiceren. Het verhaal: u bent bestolen en u besluit om dan maar zelf een magisch warenhuis te gaan bestelen. Maar u wordt betrapt en hebt 3 minuten de tijd om alle avonturiers veilig buiten te krijgen.
De verschillende soorten bewegingen worden over de verschillende spelers verdeeld. Zo kan 1 iemand naar voor bewegen, iemand naar links, de trap laten nemen, een nieuwe tegel ontdekken,...Mekaar goed aanvoelen is dus de boodschap en als een bepaalde teamgenoot niet doet wat je wil kan je hem dat altijd nog duidelijk maken door een reuzenpion voor hem neer te planten.
Het spel eindigt als alle 4 de avonturiers hun exit hebben gevonden en dan winnen alle spelers of als de tijd op is en dan verliest iedereen.
Dit zijn de spelregels voor de eerste labyrinten. De doos bevat heel wat labyrinten die steeds uitdagender worden en vanaf aan bepaald niveau komen er wat extra regels bij.

Opmerking: Spelregels in het Nederlands, Frans en Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.

Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 20 juli, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.