"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Five Tribes (EN) - Whims of the Sultan

20,80EUR

  • Model: DOW-FIV04
  • Gefabriceerd door: Days Of Wonder


Auteur(s): Bruno Cathala
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 40 - 80 min

Beschrijving: Whims of the Sultan is de derde, de tweede grote, uitbreiding voor Five Tribes. Naast materiaal om het spel met 5 te kunnen spelen, krijgt u ook extra tegels. Dit zijn 5 grote paleizen en een groot meer. Het groot meer is tijdens het spel een hindernis aangezien je er nooit over mag, maar het maakt tegels met palmbomen en paleizen op extra waardevol aangezien elk paleis dan 10 en elke palmboom dan 6 goud waard is op het einde van het spel. Op de grote paleizen kan je de zogenaamde 'whims of de sultan' krijgen. Dit zijn in feite opdrachten (bvb. 3 gele meeples hebben) die extra goud opleveren als je ze kan vervullen. Het bezitten van een Groot Paleis als tegel kan ook erg lucratief zijn aangezien je tot 125 goud kan krijgen als je ze alle 5 zou kunnen bemachtigen.

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel. Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 21 juli, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.