"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Shadows over Camelot (EN)

44,80EUR

  • Model: DOW-SHA01
  • Gefabriceerd door: Days Of Wonder


Auteur(s): Serge Laget & Bruno Cathala
Aantal spelers: 3 - 7
Speelduur: 90 min
Taal: EN

Beschrijving: Iedere speler moet in zijn beurt eerst een actie voor het kwaad doen, en mag daarna een actie voor het goede uit te voeren, doorgaans door het spelen van kaarten bij verschillende queesten. Wordt een queeste succesvol afgerond, dan verdienen de ridders witte zwaarden. Zoniet, dan komen er zwarte zwaarden. Het spel eindigt zodra er minimaal twaalf zwaarden liggen. Als de meerderheid wit is, winnen de ridders het spel, anders verliezen ze. De spelers kunnen het spel ook voortijdig verliezen, bijvoorbeeld als er zeven zwarte zwaarden liggen. Eén van de spelers KAN echter een verrader zijn. Hij moet proberen de anderen tegen te werken, en wint als de rest verliest. Hij moet dat wel in het geheim doen, zodat niemand weet of er überhaupt wel een verrader is.

Opmerking: spelregels in het Engels. NL-vertaling kan toegevoegd worden als u dit wenst. Het spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 01 januari, 2006.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.