"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Charterstone (NL)

66,40EUR

  • Model: WGG-CHA01
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Jamey Stegmaier
Aantal spelers: 1 - 6
Speelduur: 45 - 75 min
Taal: NL

Beschrijving: In het welvarende Kingdom of Greengully, dat al eeuwen geregeerd wordt door de Eeuwige Koning, wordt aan inwoners de taak gegeven om het land uit te breiden door nabije gebieden te koloniseren. Om een nieuw dorp te kunnen oprichten, heeft de Eeuwige Koning 6 inwoners geselecteerd voor deze taak. Elke inwoner beschikt over unieke vaardigheden die ze kunnen gebruiken bij het bouwen van hun 'charter'.
Charterstone is een competitief legacy spel. Je richt gebouwen op en bevolkt een gedeeld dorp. Gebouwenstickers worden blijvend aan het spelbord toegevoegd en worden actieplaatsen die door iedereen gebruikt kunnen worden. Aan het begin van het spel start je met simpele keuzes en een paar werkers, maar al snel beschik je over een druk dorp met tientallen mogelijke acties.
Jouw reis duurt 12 spellen lang, maar daar eindigt het niet. Je afgewerkte dorp zal een uniek worker-placement spel zijn met veel variatie.
Charterstone biedt het volgende: Een gestroomlijnd regelboek: leer terwijl je speelt en voeg regels toe wanneer je content ontsluit; Elementen van engine-building in ieder spel en voor de duur van de gehele campagne; Een verhaallijn met vertakkingen waarbij kortetermijn beslissingen gevolgen hebben voor de lange termijn; Een geheim onderdeel dat maar in één ander bordspel te vinden is; 75+ ‘kistjes’ die geopend kunnen worden: 36 metalen munten, 350+ unieke kaarten en 230+ houten tokens (precies 12 van iedere grondstof: hout, kolen, graan, steen, ijzer en pompoen).

In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 24 oktober, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.