"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Dojo Kun

50,50EUR

  • Model: CMON-DOJ01
  • Gefabriceerd door: Cool Mini or Not


Auteur(s): Eric M. Lang
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 60 - 90 min

Beschrijving: In Dojo Kun ben je de baas van een Dojo, wat een zaal is waarin men oefent in Japanse zelfverdedigingskunsten of vechtsporten.
Het spel wordt gespeeld over 2 jaren, waarbij elk jaar bestaat uit 2 fasen: een voorbereidingsfase waarin je leerlingen rekruteert, je Dojo beter maakt door nieuwe trainingsfaciliteiten te voorzien of je leerlingen naar een Sensei (een grootmeester) kan sturen. Er zijn 4 verschillende technieken die je aan jouw leerlingen kan aanleren en bij elke techniek hoort een bepaald soort dobbelsteen. Hoe meer ervaren je leerling is (hoe hoger zijn Dan), hoe meer dobbelstenen hij zal mogen rollen.
Na de voorbereidingsfase is er een tornooi waar iedere speler zijn 2 beste leerlingen naartoe mag sturen. Door tornooien te winnen kan je prestigepunten verdienen. De spelers die in een bepaalde tornooironde niet meedoen, kunnen ook prestige te verdienen door juist te gokken op de winnaar van het tornooi.
Na het eerste tornooi is het eerste jaar afgelopen en doe je dit nog eens in het tweede jaar. Wie daarna het meeste prestige heeft verdient, die wint het spel.

Opmerking: Dit is de nieuwe versie van CMON. Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 30 oktober, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.