"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Isle of Skye: The Journeyman

17,90EUR

  • Model: MAY-IOS02
  • Gefabriceerd door: Mayfair Games


Auteur(s): Andreas Pelikan & Alexander Pfister
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 60 min

Beschrijving: Naast nieuwe score- en landschapstegels voegt deze uitbreiding vooral voor elke speler een voortgangsbord toe, samen met een Journeyman-pion. Voor de scoring gaat deze Journeyman door jouw koninkrijk reizen en de grondstoffen collecteren die hij tegenkomt. Als hij langs een weg passeert kost dit 1 bewegingspunt, anders 2. Je kan nu wel tot 3 wegen extra bijbouwen. Hoe verder je voortgang op het bord, hoe eer punten je zal bijverdienen tijdens de scoring.
Heb je een bepaald iets (bvb. een schaap) nodig voor een volgende stap en heb je dit niet in je koninkrijk, dan kan je dit krijgen door een landschapstegel met het Journeyman-symbool op aan te schaffen of door het simpelweg in goud te kopen in je kasteel (hoe meer punten je dit potentieel oplevert, hoe duurder).

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel. Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 03 november, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.