"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Ta-Ke

24,10EUR

  • Model: HUC-TAK01
  • Gefabriceerd door: HUCH!


Auteur(s): Arve D. FŁhler
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 30 min

Beschrijving: TA-KE is een abstract 2-persoonsspel dat zich afspeelt in het feodale Japan. Het spel bestaat uit een speelbord met in het midden stapels van 7 personenschijven in de audiŽntiezaal.
Om beurten gaan de spelers ťťn van de schijven uit de audiŽntiezaal naar hun hofhouding roepen. Als je aan de beurt bent, dan begin je met het gebruiken van de eigenschappen van je personages. Je gaat hiermee het voordeel van het karakter gebruiken (zo mag je bvb. met de geisha 1 persoonsfiche van stapel veranderen, met de ronin een spookfiche verplaatsen,...), maar je gaat door de speciale eigenschap ook minder punten scoren voor die schijf!
Vervolgens kies je een vrijliggend persoonfiche van een stapel uit de audiŽntiezaal en zet een spookschijfje op deze stapel. Die persoonfiche komt dan in jouw hofhouding terecht op de onderste rij.
Tot slot is er een puntentelling waarbij beide spelers punten scoren voor de persoon die is vrijgekomen in de audiŽntiezaal. Je vermenigvuldigt hierbij het aantal bovenaanliggende schijven van dit personage in de audiŽntiezaal met het aantal punten van dit personage in je hofhouding punten Het spel gaat zo door tot alle schijven zijn weggenomen. De speler die aan het einde van het spel het meeste punten heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in verschillende talen waaronder het Nederlands, Frans, Engels,... Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 10 november, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.