"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Indian Summer (NL)

33,20EUR

  • Model: WGG-IND01
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Uwe Rosenberg
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 15 - 60 min
Taal: NL

Beschrijving: Indian Summer is een beetje de opvolger van Cottage Garden. Het doel van Indian Summer is simpel: als eerste je bord vol krijgen. Dat bord is echter onderverdeeld in 9 vakken.
Als je aan de beurt bent, dan neem je 1 van je beschikbare puzzelstukken en leg je die op je bord. Die puzzelstukken bevatten echter een gaatje op 1 plaats. Op je bord zijn er dan ook verschillende symbolen: een bosbes, een hazelnoot, een bospaddenstoel en en een veer. Op het moment dat je één van je 9 vakken afbouwt, krijg je alle symbolen die zichtbaar zijn door een gaatje en die je dus niet hebt afgedekt.
Met een bosbes, kan je vroegtijdig je tegels aanvullen tot 5 (anders moet je wachten tot ze alle 5 weg zijn). Met een hazelnoot krijg je een eekhoorntegel die 1 groot is en dus ideaal is om de kleine gaatje op te vullen. Met een bospaddenstoel kan je de bovenste 2 tegels van tegenstanders claimen en aanleggen. En met de veer mag je 2 tegels na elkaar plaatsen.
Zodra één speler zijn bord volkrijgt, wordt de ronde uitgespeeld. Slaagt niemand anders er in zijn bord af te bouwen, dan wint die speler. Anders wint van diegene die hun bord af hadden, diegenen die nog de meeste hazelnoten over heeft.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 15 november, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.