"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Legends of Luma - Nomads!

20,80EUR

  • Model: LUD-LOL02
  • Gefabriceerd door: Ludonaute


Auteur(s): Gary Kim
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 25 - 45 min

Beschrijving: In Nomads zit iedereen rond het kampvuur. Als je aan de beurt bent, dan heb je de keuze uit 2 zaken. Ofwel neem je een stapel figuren en beweeg je die (naar eigen keuze met de klok mee of tegen de klok) rond het vuur, waarbij je bij elke stap 1 van de figuren achterlaat. Daarna krijgt iedereen een stukje van het verhaal van die stapel waar zijn figuur zichtbaar is.
Mogelijkheid 2 is dat je stukken verhaal die je hebt verzameld gaat inwisselen voor een Lied of een Legende van Luma (geef je bvb. 4 stukken van eenzelfde legende af, dan mag je het verhaal van waarde 4 nemen).
In de tegels zitten echter ook stukken van de maan. Van zodra de maan af is (= 4 stukken) is er een tussentijdse scoring (op basis van hoeveel liederen, legendes en ongebruikte verhaalstukken je hebt) waarbij diegene die het hoogste totaal heeft 3 stukken van de maan krijgt en de speler met het tweede meeste 1 stuk.
Het spel is gedaan na 3 volle manen. Elk stuk maan is 1 punt waard, elke legende of elk lied de waarde die er opstaat en elke ongebruikte verhaaltegel is 1 minpunt. Wie hte hoogste totaal heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 15 november, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.