"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Café Fatal

21,10EUR

  • Model: ZOC-CAF01
  • Gefabriceerd door: Zoch


Auteur(s): Brett J. Gilbert & Trevor Benjamin
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 30 min
Leeftijd: Vanaf 8 jaar

Beschrijving: In Cafe Fatal komen op de tafels van het café kaas, pizza en taart terecht.
Bij de start van een ronde komt er 1 willekeurige etensfiche op elke tafel + 2 extra bepaalt via een dobbelsteenworp.
Vervolgens start de actiefase. Om beurten gooien de spelers hun dobbelstenen en plaatsen ze ze op de tafels. Je neemt hierbij alle dobbelstenen van éénzelfde waarde uit je worp en plaatst deze op een tafel. Na je eerste worp plaats je de dobbelstenen op een tafel naar keuze. Bij elke volgende worp moet je op een aangrenzende tafel plaatsen (orthogonaal). Bovendien geldt ook dat: op één tafel mag je slechts dezelfde waarde aan dobbelstenen hebben, de waarde van jouw dobbelstenen mag verschillen met die van andere spelers en indien je reeds een bepaalde waarde hebt gelegd, mag je diezelfde waarde niet op een andere tafel leggen .
Als alle dobbelstenen geplaatst zijn, dan is er de verdeelfase. De speler met de meeste dobbelstenen op een tafel wint alle fiches. Elke losse fiche levert 1/2/5 punten op voor kaas/pizza/taart. Maar eens je er een cirkel kan vormen met eenzelfde etenswaar, verdubbelen de punten naar 10/20/50.
Het spel is gedaan als iemand 40 punten of meer wete te scoren of als alle etensfiches op zijn. Wie daarna de meeste punten hefet, die wint het spel.


Opmerking: Spelregels in het Frans, Duits, Engels en Italiaans. 100 % taalonafhankelijk spelmateriaal.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 20 november, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.