"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Bunny Kingdom (EN)

41,70EUR

  • Model: IEL-BUN01
  • Gefabriceerd door: Iello


Auteur(s): Richard Garfield
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 40 - 60 min
Taal: EN

Beschrijving: Bunny Kingdom, van Richard Garfield, is een spel dat draften met gebiedscontrole combineert. Er worden 4 rondes gespeeld. Bij de start worden een aantal kaarten aan iedere speler gegeven (afhankelijk van het spelersaantal) en die worden gedraft. In het deck kaarten zitten een heleboel kaarten die corresponderen met de verschillende vakjes op het bord. voorts zijn er zeg maar eindespelopdrachten (controleer bvb. 7 gebieden met een wortel in), kaarten die nieuwe gebouwen geven, nieuwe grondstoffen, je tijdelijk gebieden laat claimen,...
Nadat alle kaarten verdeelt zijn, voer je ze uit door de gebieden te claimen die op je kaarten staan, gebouwen te plaatsen,... Wat je wil bereiken is een aaneengesloten gebied (of gebieden) die veel torens bevatten (elk gebouw bevat 1, 2 of 3 torens) en veel grondstoffen. Want het product van beide is hoeveel punten je voor dat gebied scoort op het einde van een ronde.
Na 4 ronden bekijk je dan welke eindespelopdrachten je behaald hebt, die tel je bij de punten behaald tijdens het spel en wie daarna de meeste punten heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De opdrachtkaarten bevatten eenvoudige, Engelse tekst (deels in iconen), licht taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 07 februari, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.