"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Meeple Circus (EN)

32,30EUR

  • Model: MAT-MEE01
  • Gefabriceerd door: Matagot


Auteur(s): Philippe Keyaerts
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 45 min

Beschrijving: In Meeple Circus moet u uw handigste zelf bovenhalen en dat nog tegen de tijd ook.
Het spel bestaat uit 3 rondes waarbij de eerste 2 rondes gelijkaardig zijn. Er worden een aantal opdrachten opengedraaid. Vervolgens worden attributen verdeeld onder de spelers (paarden, evenwichtsbalken, meeples in 4 verschillende kleuren,...). daarna start de tijd en moet iedereen proberen zo goed als mogelijk de configuraties na te bouwen als afgebeeld op de opdrachtkaartjes, liefst ook er nog mee rekening houdend dat elke kleur van meeple anders scoort (sommigen moeten in de lucht, anderen moeten ondersteunen,...).
De derde ronde is een beetje anders omdat er nu niet simultaan wordt gespeeld, maar individueel, waarbij iedereen een persoonlijke handicap krijgt (bvb. maar één hand gebruiken) en je bonuspunten krijgt als je die handicap weet te respecteren.
Wie na 3 circusrondes de meeste punten heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De kaarten voor ronde 3 met de handicap op zijn in (eenvoudig) Engels geformuleerd. Alle andere spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 21 februari, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.