"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Spirit Island

74,80EUR

  • Model: GTG-SPI01
  • Gefabriceerd door: Greater Than Games


Auteur(s): R. Eric Reuss
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 90 -120 min

Beschrijving: In Spirit Island ben je een geest (en elke geest heeft een speciale eigenschap) die samen met de bewoners van een eiland het eiland probeert te beschermen tegen aggressors die je eiland bvb. willen koloniseren.
In de Spirit-fase kiezen de spelers of ze uitgespeelde krachtkaarten terug nemen, nieuwe krachten opdoen (energie en/of nieuwe kaarten) of hun invloed vergroten in meer delen van het eiland. Vervolgens kiezen de geesten welke krachtkaarten ze gaan spelen, waarbij sommige kaarten snelle magie zijn en iets doen voor de aggressors iets doen en andere via trage magie werken en wat meer planning vereisen om ze op het juiste moment te activeren.
Vervolgens komen de aggressors in actie. Men weet ongeveer half hoe deze het eiland zullen aanvallen. Dit gebeurt in 3 fasen: eerst zullen ze een gebied van het eiland binnenvallen. Staan ze de volgende ronde daar nog, dan beginnen ze in dat gebied dorpen en steden te bouwen. Nog een ronde later zullen ze alle native inwoners van dat gebied gaat aanvallen en uitroeien. Die native inwoners zullen wel weerstand bieden en helpen in de meeste gevallen jou als geest.
De geesten winnen als bij de start van hun beurt er geen enkel dorp noch stad meer op het bord staat van de aggressors. De aggressors winnen als ze een geest kunnen doden, als ze het volledige eiland kunnen inpalmen of als het deck kaarten verbonden aan de aggressors op geraakt.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 21 februari, 2018.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.