"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Stuffed Fables

65,50EUR

  • Model: PHG-STU01
  • Gefabriceerd door: Plaid Hat Games


Auteur(s): Jerry Hawthorne
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 60 -90 min

Beschrijving: Stuffed Fables is een coöperatief spel. Je bent daarbij een knuffeldier van een kind en gaat samen met je medespelers (of alleen) er alles aan doen om de plannen van een slechte mastermind te verhinderen.
Het unieke aan Stuffed Fables is dat je een dik boek krijgt, waarbij je de regels uitgelegd krijgt, het verhaal vertelt wordt en dat ook dienst doet als spelbord. Per scenario ontdek je zo telkens een aantal locaties. En over de scenario's heen ontdek je het verhaal dat het kind van wie jij het knuffeldier bent tijdens zijn leven meemaakt.
De basis is echter hetzelfde telkens: je trekt een aantal dobbelstenen uit de zak en die bepalen wat je kunt doen: herstofferen (zeg maar wonden herstellen), een gevecht van dichtbij, een gevecht van op afstand, zoeken in de kamer of een speciale actie activeren. Er zitten echter ook een aantal zwarte dobbelstenen in de zak en als je een welbepaald aantal er hebt uitgetrokken, dan worden de minions actief.
Wat het doel juist is, hangt af van het scenario, net als wanneer je dan juist verliest.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Het verhalenboek is het Engels, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 21 februari, 2018.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.