"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


War of the Buttons

41,50EUR

  • Model: BLA-WOB01
  • Gefabriceerd door: Blackfire


Auteur(s): Andreas Steding
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 45 - 75 min

Beschrijving: War of the Buttons is een spel van Andreas Steding, de maker van spellen als Hansa Teutonica/Hanzesteden, Firenze en Norenberc.
U krijgt een aantal dobbelstenen om mee te starten en elke ronde ziet er als volgt uit: krijg inkomen (in knopen, de betaaleenheid in dit spel), iedereen rolt zijn dobbelstenen, die dobbelstenen worden om en om ingezet en tenslotte wordt een nieuwe ronde voorbereid.
Het plaatsen van dobbelstenen laat je toe om bepaalde manipulaties te doen en om knopen te gaan collecteren. In de school kan je allerlei beloningen krijgen zoals bonustegels, startspeler worden, aan de hut bouwen,...
Om dat laatste is het te doen, want zodra 1 speler zijn hut heeft afgebouwd (of als alternatief 6 sterren heeft verdiend), dan eindigt het spel. Is er slechts 1 speler die de eindespelcondities heeft kunnen vervullen, dan wint die speler, zijn er meerdere, dan worden er punten geteld (punten krijgt men voor kaarten, sterren, afgebouwde secties van je hut en per 5 knopen) en dan wint de speler met de meeste punten.


Opmerking: Spelregels in het Engels, Frans en Duits. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 20 maart, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.