"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Imaginarium

41,50EUR

  • Model: BOM-IMA01
  • Gefabriceerd door: Bombyx


Auteur(s): Bruno Cathala & Florian Sirieix
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 90 min

Beschrijving: In Imagninarium bent u een werker in De Droomfabriek. Maar heel wat van de machines zijn stuk.
Een ronde bestaat uit 2 fasen: eerst ga je plannen door je miniatuur te zetten op ofwel een plek die geld oplevert ofwel op een te repareren machine. Als iedereen een plaatsje heeft gekozen, worden deze afgegaan volgens de aangegeven richting (de duurste plekken komen eerst aan bod en je zal tevens sneller kunnen kiezen in de volgende ronde).
Eerst mag je reeds herstelde machines gebruiken om bepaalde voordelen te verkrijgen, en dan moet je de kost van de te repareren machine betalen (dit geldt uiteraard niet op ene plek om geld te krijgen). Vervolgens verplaats je op jouw actiebord de wijzers van de klok en mag je de 2 aangegeven acties uitvoeren. De 6 mogelijke acties zijn: een assistent inhuren (helpt je tijdens het spel), geld krijgen, grondstoffen kopen op de markt, een machine herstellen, een machine recycleren (je krijgt van de recyclage dan bepaalde grondstoffen, maar de machine is weg) of machines combineren (je werkplaats kan maar 4 machines bevatten, hierdoor maak je dus meer plaats).
Vervolgens check of je aan bepaalde objectieven voldoet en scoor je de bijhorende punten als dat het geval is. Als iemand 20 of meer punten haalt, wordt de ronde uitgespeeld, kan men voor bepaalde zaken nog extra punten krijgen en wint daarna de speler met de meeste punten.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Het overzicht van de acties is in het Engels, maar alle eigenlijke spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 16 april, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.