"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Manhattan Project 2: Minutes to Midnight + TIJDELIJK mini-uitbr.

61,90EUR

  • Model: MNG-MAN05
  • Gefabriceerd door: Minion Games


Auteur(s): Brandon Tibbetts
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 90 - 150 min

Beschrijving: In Manhattan Project 2 gaat de wapenwedloop in de Koude Oorlog verder. Maar er zijn nu diverse categorieŽn waar er punten mee te verdienen vallen.
Net zoals in elk Manhattan spel ga je ofwel 1 of 2 werkers plaatsen ofwel terugtrekken. Er zijn 4 type werkers: de gewone arbeiders, politiekers, generaals en spionnen (deze heb je nodig om de gebouwen van andere spelers te gaan gebruiken). Sommige plekken vragen een bepaald type werker (zo zullen de generaals nodig zijn om bvb. invloed in de Derde Wereld te krijgen). Voor het plaatsen van werkers mag je ook telkens ene gebouw kopen. In tegenstelling tot de eerste Manhattan Project ga je echter de acties maar uitvoeren op het moment dat je jouw werkers terugtrekt.
Telkens een bepaald aantal werkers zijn teruggenomen, is er een tussentijdse scoring in de categorieŽn: Invloed in de Derde Wereld, ICBM's (= Intercontinental Ballistic Missile), bommenwerpers en onderzeeŽrs. Na 5 scorerondes is het spel gedaan en wie dan de meeste punten heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 18 april, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.