"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Menara

32,50EUR

  • Model: ZOC-MEN01
  • Gefabriceerd door: Zoch


Auteur(s): Oliver Richtberg
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 10 - 60 min
Leeftijd: Vanaf 8 jaar

Beschrijving: Menara is een behendigheidsspel waarbij iedereen samen een indrukwekkende toren gaat bouwen.
Als je aan de beurt bent, dan mag je pilaren wisselen van jouw voorraad met de markt. Dit maakt vooral uit omdat ze verschillende kleuren hebben, maar vastligt welke kleur waar mag. Vervolgens kies je een opdrachtkaart (er is makkelijk, medium en moeilijk) en voer je de opdracht hopelijk uit (meestal in het genre van plaats x pilaren al dan niet op ene bepaald niveau). Lukt de opdracht niet, dan wordt ze toegevoegd aan het niveau dat je moet halen (afhankelijk van de vooraf gekozen moeilijkheidsgraad zal dit 3, 4 of 5 hoog zijn bij de start). Heb je op een platform alle pilaren geplaatst, dan voeg je ene nieuw platform toe (en dat heeft allerlei rare vormen met gaten in bij sommige). En dan is het aan de volgende speler.
Het spel eindigt als bepaalde zaken op zijn en je de gewenste hoogte hebt bereikt. Anders verliest iedereen, wat ook het geval is als de toren zou instorten tijdens het spel.

Opmerking: Spelregels in het Frans, Duits en Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 30 mei, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.