"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


SteamRollers

29,10EUR

  • Model: FLA-STE01
  • Gefabriceerd door: Flatlined Games


Auteur(s): Mark Gerrits
Aantal spelers: 1 - 5
Speelduur: 30 - 45 min

Beschrijving: Steam Rollers heeft bekende treinspellen als Stoom, Age of Steam,... herwerkt tot een zeer goede dobbelversie. Elke ronde wordt er gedobbeld (1 gewone dobbelsteen meer dan het aantal spelers) en beginnend met de startspeler kiest ieder om beurt een dobbelsteen. Iedere speler heeft een eigen papiertje om op te tekenen en centraal heb je een speelbord dat dezelfde afbeelding heeft als op jouw papiertje en waar de spelers rivaliseren om de goederen (zeg maar blokjes van een bepaalde kleur) te gaan leveren.
Als je aan de beurt bent, ga je met die dobbelsteen iets doen: ofwel trek je een spoor (dit moet dan in het gebied zijn waar de waarde van je dobbelsteen is afgebeeld), ofwel ga je jouw locomotief opwaarderen, ofwel ga je leveren (hierbij moet je een blokje nemen uit de stad met de waarde van je dobbelsteen en dit transporteren naar de stad van de juiste kleur waar jij dan al verbindingen naartoe moet hebben getekend; je locomotief moet minstens even hoog zijn als het aantal verbindingen dat je gebruikt en je scoort 1 punt voor elke gebruikte verbinding) of je neemt een speciale actietegel die je vanaf de volgende ronde een voordeel geeft).
Het spel is gedaan als een aantal steden geen blokjes meer heeft. Dan telt iedereen zijn behaalde punten op en het hoogste totaal wint.

Opmerking: Spelregels in verschillende talen waaronder het Nederlands. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 02 juni, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.