"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Century: Eastern Wonders (NL)

29,10EUR

  • Model: PBG-CEN03
  • Gefabriceerd door: Plan B Games


Auteur(s): Emerson Matsuuchi
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 30 - 45 min
Taal: NL

Beschrijving: Century: Eastern Wonders (Oosterse Rijkdom) is het tweede deel in de Century-reeks. U moet nu gaan varen om uw rijkdom te verwerven. Als u aan de beurt bent, dan mag je beginnen met het verplaatsen van jouw schip. Naar een aangrenzende tegel is gratis, maar elke volgende tegel moet je een blokje achterlaten op de vorige tegel. Vervolgens kan je kiezen uit 3 mogelijke acties: neem 2 gemberblokjes (= gele blokjes), doe een marktactie (bouw een handelspost, wat evenveel kost als het aantal handelsposten dat er al staat en krijg hierdoor eventueel een bonus als je een kolom leegspeelt; vervolgens mag je de omwisselactie die op de tegel staat zo veel keer uitvoeren als je wil.) of een havenactie (betaal de blokjes die op de overwinningstegel staan en neem de tegel).
Het spel is gedaan als iemand 4 overwinningstegels heeft, waarna de ronde wordt uitgespeeld en wie de meeste punten heeft verworven, die wint het spel.

Wie ook Century: Spice Road in zijn collectie heeft, die kan beide spellen combineren tot een variant waarbij beide spellen met mekaar integreren.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 14 juli, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.