"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Great Western Trail - Rails to the North

24,90EUR

  • Model: EGG-GWT02
  • Gefabriceerd door: Eggertspiele


Auteur(s): Alexander Pfister
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 75 - 150 min
Taal: NL
Leeftijd: vanaf 12 jaar.

Beschrijving: Deze uitbreiding vervangt het bovenste spoor van Kansas naar San Francis door een veel uitgebreider spoor. Je krijgt nu ook een nieuwe hulpactie, namelijk het plaatsen van kleine stationnetjes langs het nieuwe spoor. Afhankelijk van de grote van de stad waar je jouw stationnetje bouwt krijg je al dan niet een bepaalde bonus. De verschillende routes connecteren met de verschillende steden langs de horizontale hoofdroute, dus hoe meer van die steden dat je hebt, hoe meer mogelijkheden je hebt om je stationnetjes uit te bouwen.
Voorts bevat deze uitbreiding nieuwe gebouwen voor elke speler (inclusief het bonusgebouw dat aanvankelijk in de DSP Goodie Box 2017 zat) en nieuwe postmeerstertegels (inclusief de 2 die apart als promo uitgegeven werden).

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel. Spelregels in het Duits + Engels bijgevoegd. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 08 september, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.