"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Quarriors - NIEUWE editie

49,50EUR

  • Model: WIZ-QUA01
  • Gefabriceerd door: WizKids


Auteur(s): Mike Elliott & Eric M. Lang
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 60 min
Taal: EN

Beschrijving: Quarriors is een zogenaamd dice building game. Het is een beetje het principe van Dominion, maar dan met dobbelstenen i.p.v. kaarten. U start met twaalf basisdobbelstenen die in uw stoffen zak zitten. Als u aan de beurt bent, haalt u er 6 uit en dobbelt daar mee. U kunt dan wezens gaan oproepen door hun oproepkost te betalen met de quiddity (= geld) die u hebt gegooid en u kunt spreuken gaan genereren. Vervolgens valt u hiermee de eventuele aanwezige wezens van uw medespelers aan. Zij kunnen zich op hun beurt verdedigen met hun wezens. Als een wezen bij het begin van uw beurt nog steeds in leven is, dan levert hij uw punten op. Het spel eindigt als een speler ene bepaald aantal punten heeft bereikt (afhankelijk van het aantal spelers) of als er van vier wezens geen dobbelstenen meer beschikbaar zijn.

Opmerking: Spelregels in het Engels + Nederlandse spelregels meegestuurd. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 22 september, 2011.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.