"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Alarm!

14,90EUR

  • Model: SAN-ALA01
  • Gefabriceerd door: SandTimer


Auteur(s): Tim De Rycke & Sander Vernyns
Aantal spelers: 3 - 6
Speelduur: 20 min
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Beschrijving: Alarm is een fun, fast kaartspel waarbij je probeert om je tegenspelers te laten klissen en als enige crimineel uit de handen van de politie te blijven.
Als je aan de beurt bent, dan ga je evenveel kaarten verdelen als er spelers meedoen. Je trekt telkens 1 kaart van de stapel en beslist vervolgens aan wie je ze geeft, maar uiteindelijk ga je dus ook 1 kaart aan jezelf moeten geven, want ieder krijgt 1 kaart. Kaarten komen open voor elke speler te liggen. Je hebt kaarten die de aandacht van de politie op jou gaan vestigen, zoals politiepatrouilles, waakhonden of sloten en als je daar er een aantal van voor jou liggen hebt (bvb. 3 waakhonden), dan lig je er uit. Anderzijds heb je kaarten waarmee je een gevaar kan wegnemen (bvb. sleutels laten je toe 1 hangslot te verwijderen) en nog een paar speciale kaarten. Iedere speler heeft ook 1 advocaat waarmee hij 1 gevaarkaart kan verwijderen.
Als er maar 2 spelers meer overblijven, dan spelen zij de finale. Die is quasi gelijk aan een gewone ronde, maar met dat verschil dat je voor je start een buitkaart (= aan type kaart dat je nodig hebt om mee te kunnen doen aan de finale, maar als je er 5 van zou krijgen, dan lig je er ook vroegtijdig uit). moet afgeven. Wie dit als eerste niet meer kan, of te veel gevaarkaarten van een bepaald type verzameld, die ligt er uit en de andere speler wint.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 26 oktober, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.