"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


7 Wonders - Babel

26,60EUR

  • Model: REP-7WO05
  • Gefabriceerd door: Repos Production


Auteur(s): Antoine Bauza
Aantal spelers: 2 - 7
Speelduur: 30 min

Beschrijving: 7 Wonders - Babel is de eerste grote uitbreiding voor 7 Wonders. Er zijn 2 modules die u elk apart of beiden kan toevoegen aan het spel.
De nieuwe wetten geven aan dat als u een bepaald type kaart spelen, u kan bijbetalen om ee token van de kaart te mogen nemen (er ligt altijd 1 token minder dan spelers). Na het einde van het tijdperk wordt gekeken of alle tokens weg zijn. Is dat het geval, dan krijgt iedere speler per token dat hij heeft een bepaalde bonus zoals aangegeven op de wet. Is dat niet het geval, dan moeten alle spelers die geen token hebben de aangegeven straf ondergaan.
De tweede module, de Toren van Babel, laat u nu interageren met alle spelers aan tafel. Er is nu immers een vierde mogelijke actie die u kan doen met uw kaart, namelijk een stuk van de Toren van Babel bouwen. Daar staat iets op dat voor iedereen geldt en zowel positief (bvb. er worden geen negatieve punten uitgedeeld voor wie militair verliest) als negatief kan zijn (bvb. grondstoffen zijn duurder om van ene buurman te kopen). De Toren van Babel is echter rond en zodra een speler een vijfde deel aan deze toren bouwt, zal dit het eerst gespeelde overbouwen (het 6de overbouwt het 2de, enz.). Het bouwen van deze stukken toren levert ook nog eens punten op (2 als men één deel gebouwd heeft, 5 als men er twee gebouwd heeft en 10 als men ze alle drie heeft gebouwd).

Opmerking: Spelregels in het Nederlands en Engels. Alle kaarten en tegels zijn 100% taalonafhankelijk. Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 28 oktober, 2014.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.