"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Twenty One

9,10EUR

  • Model: WGG-TWE01
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Steffen Benndorf & Reinhard Staupe
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 15 min
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Taal: NL

Beschrijving: Het doel van Twenty One is om door slim te kiezen zo veel mogelijk te halen uit de dobbelsteenworpen.
Twenty One is immers een spel bedacht door de makers van Qwixx. Ook hier wordt er gedobbeld, ditmaal met 6 gekleurde dobbelstenen, waarvan je eenmaal je worp mag hergooien (uitgezonderd de 1'tjes). Vervolgens mag je elk getal aankruisen dat lager of gelijk is dan de waarde die je ziet bij die kleur op jouw rij (doordat iedereen een andere kleurencombinatie heeft, kan een goede worp voor jou iets anders betekenen dan voor de andere spelers). Is het getal echter exact datgene wat staat afgebeeld, dan heb je een zogenaamde voltreffer. Kan je geen getal afkruisen, dan moet je het meest linkse, lege veld schrappen.
Eenmaal een rij af is tel je je punten door de getallen die er instaan en krijg je bonuspunten op basis van het aantal voltreffers. Vervolgens start je een volgende rij. Het spel eindigt als iemand 5 volle rijen heeft. Dan maakt iedereen de som en wie het hoogste totaal heeft, die wint.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 05 april, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.