"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Jolly & Roger

13,40EUR

  • Model: 999-JOL01
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Shaun Graham & Scott Huntington
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 20 min

Beschrijving: In dit leuke 2-persoonsspel zijn er 4 gekleurde boten, piratenkaarten met waardes 1 tot en met 5 in diezelfde 4 kleuren en nog enkele speciale kaarten. Heel deze stapel wordt geschud en er worden een aantal gedekt in de doos gelegd.
Elke ronde worden er 5 kaarten opengedraaid. De actieve speler verdeelt de kaarten in 2 pakjes. De andere speler kiest eerst welk pakketje kaarten hij wil en legt deze ook aan. Het je een piraat in ene bepaalde kleur, dan kan daarmee 2 dingen doen: aanleggen aan de corresponderende boot en zo sterker worden in die kleur van boot of - maar énkel als je de sterkste (= hoogste som van waarden van piraten) bent - de piraat scoren voor zijn waarde en onder je schatkist stoppen. Speciale kaarten voer je meteen uit.
Het spel is gedaan na 8 rondes. Wie dan de de sterkste speler is bij een boot krijgt de corresponderende goudwaarde. Daar tel je de gescoorde piraten van onder je schatkist bij op en wie de hoogste som heeft, die wint.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 17 mei, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.