"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Red7

9,10EUR

  • Model: 999-RED01
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Carl Chudyk & Chris Cieslik
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 5 - 30 min
Taal: NL

Beschrijving: Red 7 bevat kaarten met de waardes 1 tot en met 7 in 7 verschillende kleuren. Hierbij is rood de sterkste kleur.
Alle kaarten worden geschud en ieder krijgt 7 kaarten. Kaarten hebben een dubbele functie: naast de kleur en waarde bevatten ze immers ook een regel die zegt hoe je wint. Zo geeft rood aan dat de speler met de hoogste kaart wint (en bij gelijke waarde wordt dus naar de kleur gekeken; in die zin is de rode 7 dus de allerhoogste kaart), maar heb je ook regels als meeste kaarten lager dan 4, meest verschillende kleuren, meeste van eenzelfde kleur,...
Als je aan de beurt bent mag je 1 of 2 kaarten spelen. Je mag 1 kaart voor je neerleggen en zo aan je serie verder bouwen (ieder start ook met 1 willekeurige kaart) en/of je mag een kaart in het midden spelen, de kaart die daar ligt bepaalt immers volgens welke regel je wint. Na het spelen van die 1 of 2 kaarten moet je aan het winnen zijn, zo niet, ben je geëlimineerd.
Zo wordt er doorgespeeld tot er 1 speler overblijft. Die wint dan of als je meerdere rondes speelt, dan krijgt die een aantal punten en dan speel je verder tot iemand een bepaald aantal punten in totaal scoort.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 16 augustus, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.