"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


When I Dream (NL)

24,90EUR

  • Model: REP-WID01
  • Gefabriceerd door: Repos Production


Auteur(s): Chris Darsaklis
Aantal spelers: 4 - 10
Speelduur: 20 - 40 min

Beschrijving: When I Dream is een zuiver familie- en partyspel. Iedere speler is om beurt de dromer. Hij/zij heeft een blindoek op. De andere spelers krijgen elk een rol: fee, boeman of zandmannetje (hoeveel van elke rol beschikbaar is, hangt af van het aantal spelers).
Zodra de dromer zijn/haar blinddoek op heeft en de andere spelers en rol hebben, wordt de zandloper omgedraaid en start de ronde. De spelers zien een woord (elke kaart heeft vier woorden om de herspaalbaarheid groot te maken, maar door het bed is er maar 1 van zichtbaar) en de andere spelers zeggen 1 ander woord. De fee wil dat de dromer het getoonde woord raadt en zal dus een goede associatie maken. De boeman wil niet dat het woord geraden wordt, die zal dus foute associaties maken en het zandmannetje wil dat de stapel tussen goed en fout geraden woorden in evenwicht blijft en die zal dus naar gelang de situatie goede of foute tips geven.
De dromer raadt wanneer hij/zij wil en afhankelijk van het resultaat wordt de kaart bij de goede of foute stapel gelegd. Als de zandloper is doorgelopen mag er nog gegokt worden voor het woord dat bezig was en daarna mag de dromer over zijn/haar droom vertellen, waarbij er bonuspunten verdient worden als het verhaal alle goed geraden woorden bevat. Punten worden verdeelt naar gelang de rol.
Als iedereen 1 keer de dromer is geweest, dan is het spel voorbij. De speler met de meeste punten wint het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 02 juni, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.