"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


7 Wonders - Leaders

16,60EUR

  • Model: REP-7WO02
  • Gefabriceerd door: Repos Production


Auteur(s): Antoine Bauza
Aantal spelers: 2 - 7
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Deze uitbreiding voegt een nieuw soort kaarten toe aan 7 Wonders: de leiders. Van deze witte kaarten krijgt u er 4 aan het begin van het spel. Daar houdt u er 1 van en geeft u de rest door volgens het gekende 7 Wonders-systeem. Van die 4 waar u mij eindigt mag u er bij de start van een tijdperk telkens 1 toevoegen aan uw rijk, mits het betalen van het nodige geld uiteraard. U kan hem als alternatief ook inruilen voor 3 geld of er mee bouwen aan uw wonder. Ze geven allerlei voordelen. Zo zal Justinianus u 3 punten geven per set van 1 rode, 1 groene en 1 blauwe kaart die u op het einde van het spel hebt, laat Ramses u de gildes (paarse kaarten) gratis bouwen en beschermt Tomyris u tegen de -1 verliestokens als u een oorlog verliest.
Naast 36 leiderkaarten bevat deze uitbreiding ook 4 nieuwe gildes en 1 nieuw wonder: het Colosseum. Bij dit wonder is het makkelijker om leiders te verwerven, maar u hebt geen basisgrondstof om mee te beginnen.

Opmerking: Spelregels o.a. in het Nederlands, Frans en Engels. Alle kaarten zijn 100% taalonafhankelijk. Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 08 juni, 2011.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.