"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


De Betoverde Toren

38,10EUR

  • Model: DMS-BET01
  • Gefabriceerd door: Drei Magier Spiele


Auteur(s): Inka Brand & Markus Brand
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 15 - 25 min
Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Beschrijving: De Betoverde Toren is het ideale spel om uw kinderen te leren samenwerken. 1 speler neemt immers de rol van de Boze Tovenaar op zich, alle andere spelers vormen samen Team Robin en mogen overleggen hoe ze gaan bewegen en naar waar. Jullie doel is hetzelfde: de sleutel vinden en vervolgens proberen de prinses te bevrijden uit de Betoverde Toren.
Een ronde start met het verstoppen van de sleutel door de Tovenaar terwijl de andere spelers hun ogen dicht doen. In het speelbord, dat op de lege doos ligt, zitten allemaal holtes. Op die holte ligt een cirkelvormig dekseltje met een bepaalde tekening op. In 1 daarvan verstopt de Tovenaar de sleutel. De Tovenaar weet dus in tegenstelling tot Team Robin waar de sleutel zit, maar hij moet een langere weg afleggen alvorens hij op het speelbord terechtkomt. Team Robin kan meteen beginnen zoeken naar de sleutel, want zij starten op het speelbord.
Als de sleutel verstopt is gooit men 2 dobbelstenen. Deze geven hoeveel elk mag bewegen en welke van de 2 partijen als eerste mag bewegen. De speelfiguren hebben onderaan een magneet en als ze over de holte met de sleutel lopen, dan zal deze automatisch naar hen toe komen. Wie zo als eerste de sleutel vindt, mag 1 van de 6 sloten van de betoverde toren uitproberen. Bij het juiste slot zal de prinses naar je toe springen. Is het een fout slot, dan begin je een nieuwe ronde tot uiteindelijk iemand de prinses kan bevrijden.

Opmerking: Spelregels in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans. 100 % taalonafhankelijk spelmateriaal.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 11 januari, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.