"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Coconuts

28,60EUR

  • Model: ASM-COC01
  • Gefabriceerd door: Asmodee


Auteur(s): Walter Schneider
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 20 min
Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Taal: NL

Beschrijving: Coconuts is hét spel dat erg leuk is om zowel met volwassenen als kinderen te spelen. Het concept is erg simpel. Er wordt een opstelling gemaakt met gele en rode bekers (in een driehoek of vierkant naar gelang het aantal spelers) en iedere speler krijgt een aapje en 8 kokosnoten. Als je aan de beurt bent, dan leg je een kokosnoot in de handjes van je aapje en schiet je de kokosnoot naar de bekers. Schiet je in een gele beker, dan neem je die en plaats je die op je bordje (dat grenst aan het centrale speelveld, wat maakt dat als een kokosnoot in een beker van jou landt, hij weer wordt weggenomen!). Als je in een rode beker schiet, dan mag je meteen een nieuwe beurt nemen.
Het spel eindigt als alle kokosnoten op zijn, en dan wint die speler die de meeste kokosnoten in zijn bekers heeft, of als iemand een piramide kan maken (3 onderaan, 2 in het midden en 1 helemaal bovenaan), dan wint die speler meteen.

In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 07 juni, 2015.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.