"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Burcht Fladderstein

26,70EUR

  • Model: DMS-BUR01
  • Gefabriceerd door: Drei Magier Spiele


Auteur(s): Guido Hoffman
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 15 - 25 min
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Taal: NL

Beschrijving: In Burcht Fladderstein moet je als eerste de toren van een oud slot zien te beklimmen. Om dat te doen zal je vaardig moeten zijn in het doen fladderen van vleermuizen. Een beurt is immers simpel: plaats een vleermuis op de katapult en schiet ze richting het slot. Afhankelijk van waar je vleermuis belandt, ga je een aantal stappen vooruit: naast het slot 0 stappen, in de hof van het slot 1 stap, op het slot 2 stappen en door het raam van de burcht (het speelbord wordt 3D opgebouwd) 3 stappen. Op weg naar het slot zitten er echter gaten in rotte bruggen. daar kan je uiteraard niet op blijven staan en je moet die vakken dan ook passeren door minstens 2 in 1 keer te bewegen.
In het slot zitten bovendien ook graven. Land je vleermuis in zo'n graf, dan trek je een tegel (in de beginnersvariant zijn er enkel positieve (zoals 1 stap vooruit gaan), voor de gevorderde zijn er ook negatieve om aan andere spelers te geven (zoals dat die speler dan blind de katapult moet activeren).
Wie dus als eerste weet boven te komen, die wint het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 06 augustus, 2016.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.