"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


7 Wonders - Cities

16,60EUR

  • Model: REP-7WO03
  • Gefabriceerd door: Repos Production


Auteur(s): Antoine Bauza
Aantal spelers: 2 - 8
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Voor elk tijdperk zijn er nu 9 zwarte Stadskaarten. Daarvan voegt men er evenveel toe als er spelers meedoen. Deze zwarte kaarten introduceren 2 nieuwe principes: enerzijds zijn er de schuldtokens die minpunten zijn op het einde van het spel. Sommige zwarte kaarten dwingen immers de andere spelers om een bepaalde hoeveelheid geld af te geven als die kaart gebouwd wordt. Kan of wil men dit niet, dan moet men schuldtokens nemen.
Ook nieuw zijn de diplomatietokens die men kan verkrijgen via bepaalde kaarten. Bij de afhandeling van het militaire conflict aan het einde van het tijdperk, wordt je als speler met een diplomatietoken als het ware onzichtbaar en moeten jouw linker- en rechterbuurman het conflict met elkaar uitvechten in plaats van met jou.
Verder bevat deze uitbreiding 2 nieuwe wonderen (het Al-Khazneh in Petra en de Hagia Sophia van Byzantium), 6 nieuwe leiders en 3 nieuwe gildes.

Opmerking: Spelregels in het Engels + Nederlands bijgevoegd. Deze uitbreiding vereist het basisspel. Om de 6 nieuwe leiders te kunnen gebruiken dient u ook de uitbreiding 7 Wonders – Leaders te bezitten.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 05 september, 2012.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.