"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


De Legenden van Andor (NL)

39,90EUR

  • Model: 999-LVA01
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Michael Menzel
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 75 min
Taal: NL

Beschrijving: De Legenden van Andor is een coöperatief spel met een eigen verhaallijn. Bij de start van het spel weet u nog niet wat uw eigenlijke doel is. Dat komt u pas te weten als de timemarker op een bepaalde plek terechtkomt (die timemarker zal ook bepaalde gebeurtenissen triggeren). Ondertussen wordt het verhaal verteld terwijl u aan het spelen bent.
Tot u weet wat u eigenlijke opdracht is, kan u alvast uw personage (iedere speler heeft een personage met andere eigenschappen) wat verbeteren op bvb. het gebied van willpower door het drinken van magische bronnen, het verkrijgen van voorwerpen door deze te gaan zoeken in de betoverde mist of ze te kopen van rondtrekkende handelaren of monsters die Andor binnentrekken gaan afslachten (jullie moeten uiteindelijk altijd de grenzen van Andor proberen te beschermen tegen monsters dia Andor binnenvallen).
Als dan uiteindelijk het missiedoel bekend is, moet u met uw medespelers dit proberen te bewerkstelligen alvorens op het tijdsspoor het laatste vakje wordt bereikt. Lukt dit dan kan u roemerijk het volgende scenario uitproberen, lukt dit niet, dan kan u samen nog eens opnieuw proberen.

In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 01 juli, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.