"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Lords of Waterdeep: Skoundrels of Skullport

29,90EUR

  • Model: WTC-LOW02
  • Gefabriceerd door: Wizards of the Coast


Auteur(s): Chris Dupuis, Peter Lee & Rodney Thompson
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 60 - 90 min

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat 2 modules (met hun eigen Lords of Waterdeep, queesten, intrige-kaarten en gebouwen) die elk apart of samen kunnen toegevoegd worden. Elke module komt met zijn eigen bordje, waar 3 nieuwe locaties op staan. Als je minstens 1 module toevoegt, kan je het spel met 6 spelers spelen. Van elke spelerskleur zit er ook een extra agent in de doos. Op die manier kan je iedere speler een extra agent geven (is optioneel) om het spelgevoel even intens te houden als in het basisspel.
De Undermountain-module brengt meer mogelijkheden om intrige-kaarten te verkrijgen en te spelen. De queesten zijn moeilijker, maar hebben dan ook een veel hogere return als je ze vervult. Ook wordt de feature geïntroduceerd om avonturiers, goud,... op bepaalde locaties te leggen en diegene die er zich als eerste plaatst, krijgt het geplaatste dan extra.
De Skullport - module voegt niet alleen 3 nieuwe locaties toe, maar ook een corruptiespoor. Als je op een locatie in Skullport gaat staan, ga je altijd veel krijgen qua avonturiers, goud,... maar ook altijd een skull van het corruptiespoor. Hoe meer skulls iedereen neemt, hoe meer minpunten elke skull op het einde van het spel waard zal zijn. Via bepaalde queesten, gebouwen of intrigekaarten kunnen ze wel terug op het corruptiespoor gebracht worden.


Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel. Spelregels in het Engels. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 08 september, 2013.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.